Links

Nyheder

TV 2/DANMARK

Et rigtig godt sted til lige, at blive opdateret på hvad der sker i DK og verden i øvrigt.

Web design

Joomla

Dette er et open source, fuldt udbygget CMS system.

Arcsin

Dette er et site, hvor man under Templates kan finde templates baseret på xhtml og til både Joomla og WordPress samt andre.

Musik

Harmoniorkestret TONICA

Harmoniorkestret TONICA har eksisteret i mere en 75 år, og spille klassisk og rytmisk musik på et højtniveau. Jeg har spillet i orkestret siden 2006.

Odense Politiorkester

Odense Politiorkester, er et af Odenses gamle hæderkronede amatør harmoniorkestrer, og er som så velnok mest kendt for de altid meget velbesøgte Julekoncerter i Odense Koncerthus. Orkestret er fungere også som HJV Musikkorps Syd. Jeg har spillet i dette orkester siden 2009

Just Flutes

Just Flutes, også kendt som Jonathan Myall Music, min favorit fløjte og node butik i Europa. De har "alt" til fløjter.

Thomann

Tysk baseret musik forretning. De har næsten alt var hjertet kan begære inden for musikalsk udstyr. De levere hurtigt og er super tjekkede hvad angår service og information.

Ricardo Averbach

Amerikansk/Brazilansk dirigent, har bl.a. haft Sergiu Celibidache som lærer. Stiftede bekendskab med ham da han dirigerede et projekt ved Harmoniorkestret TONICA.

Michael Deltchev

Bulgarsk født dirigent, som er bosidden i Danmark. Har gennem mere en 10 år været chef dirigent for Harmoniorkestret TONICA.

René Bjerregaard Nielsen

René Bjerregaard er efter min mening en af landet bedste unge dirigenter. Hvis du står og mangler en dirigent til dit orkester, så kan jeg varmt anbefale ham. Har gennem ca. 4 år været tilsluttet Harmoniorkestret TONICA som band doktor.